Як скинути чи видалити мову з мого профілю?

Ви можете скинути чи видалити мовний курс у вебверсії з настільного комп'ютера. Зазвичай, курс видаляють, щоб позбутися мови в обліковому записі. Якщо ви хочете почати мовний курс з початку, вам потрібно скинути прогрес. Ці дії неможливо виконати через додатки для iOS та Android.

Як видалити чи скинути мовний курс?

  1. Натисніть на своє зображення профілю у верхньому правому куті і виберіть «Налаштування».
  2. У правому меню натисніть вкладку Мова вивчення, щоб перейти на сторінку «Мова».
  3. Натисніть «Скинути або видалити мови» під великою блакитною кнопкою «Переглянути всі мовні курси».
  4. На наступному екрані з'являться всі ваші курси, які відповідають мові інтерфейсу (базовій мові).
  5. Щоб видалити мову, натисніть червону кнопку «Видалити». Щоб скинути мову, скористайтеся блакитною кнопкою «Скинути прогрес».

 

How_do_I_reset_or_remove_a_language_1__1_.png

 

Примітка.

Зверніть увагу, що видалення чи скидання курсу незворотне.

Якщо ви видалите мову, ви завжди зможете додати її пізніше, але весь прогрес буде втрачено і вам доведеться починати курс з початку.

Якщо ви проходите курс через іншу мову інтерфейсу, вам потрібно переключитися на неї і повторити кроки для видалення курсу. Якщо на екрані лише одна мова, кнопка «Видалити» буде неактивною і ви зможете лише скинути прогрес.