Як запросити і додати друзів?

Ви можете підписатися на будь-якого користувача Duolingo. Ви також можете запросити друзів приєднатися. Після того, як ви підписалися, ці користувачі з'являться у вашому списку друзів і ви зможете порівнювати кількість набраних балів за тиждень, місяць чи за весь час навчання. У вебверсії ви можете переглянути список друзів на домашній сторінці.

Примітка. Список друзів — це не дошка пошани, на якій ви щотижня змагаєтеся з іншими 50-ма користувачами Duolingo. Більше дізнатися про дошки пошани можна тут.

How_do_I_add_and_invite_friends_1.png

 

У вкладках ви можете переглянути скільки балів ваші друзі набрали за тиждень, місяць чи за весь час. На вершині списку будуть друзі з найбільшою кількістю балів. Якщо ви не бачите потрібну людину у списку, наведіть курсор на панель і прогорніть список донизу коліщатком миші.

 

Як знайти чи запросити друзів?

Під списком друзів є кілька кнопок. Щоб знайти своїх Facebook-друзів, натисніть кнопку «Знайдіть друзів на Facebook». Ви також можете надіслати запрошення на адресу електронної пошти натиснувши «Запросити».

Якщо ваш друг уже використовує Duolingo і ви знаєте його ім'я користувача чи електронну адресу, ви можете знайти його у Duolingo.

How_do_I_add_and_invite_friends_2.png

 

Як підписатися на друзів?

У Duolingo ви також можете підписатися на користувачів, які вам подобаються. Для цього натисніть на їхнє ім'я на форумі або скористайтеся пошуком. Перейшовши на їхню сторінку профілю, натисніть «Підписатися», щоб додати до списку друзів. Їм не потрібно приймати ваш запит. Вони також можуть підписатися на вас у відповідь. Якщо користувач вас заблокує, ви більше не зможете підписуватися на нього, додавати до друзів чи контактувати з ним.

Примітка. Якщо вам не вдається підписатися, можливо, ваш обліковий запис неактивний. Пройдіть урок.

How_do_I_add_and_invite_friends_3.png

 

Як заблокувати користувача?

Щоб заблокувати користувача:

  1. перейдіть на його профіль;
  2. натисніть на маленьке коліщатко справа від зображення профілю;
  3. натисніть «Заблокувати <username>».