Як деактивувати свій обліковий запис Duolingo?

Щоб вимкнути свій профіль повністю, натисніть «Вимкнути мій обліковий запис» у налаштуваннях: https://www.duolingo.com/settings/account.

Будьте уважні, оскільки ця дія вимкне всі ваші облікові записи, пов’язані з Duolingo!

Ваш обліковий запис буде повністю деактивовано, але ви зможете активувати його повторно, увійшовши в нього знову. Якщо ви деактивували свій обліковий запис, ваше ім’я користувача та електронну адресу, пов’язану з цим обліковим записом, буде зарезервовано, щоб інші користувачі не змогли з ними зареєструватися. Усі повідомлення на форумі, опубліковані під цим обліковим записом, відображатимуться з поміткою [заблокований користувач], доки ви повторно не активуєте свій обліковий запис.

Зверніть увагу: якщо ви маєте підписку на Duolingo Plus через мобільні додатки, після вимкнення облікового запису стягнення за підписку не зупиняться, оскільки вони здійснюються з боку Apple або Google. Прочитайте цю статтю, щоб дізнатися, як змінити свої налаштування платежів Plus у магазинах Apple і Google. 

 

Якщо хтось зареєструвався в Duolingo з вашою електронною адресою без вашої згоди, прочитайте розділ Хтось створив обліковий запис Duolingo з моєю електронною адресою. Як видалити його та скасувати реєстрацію?

Якщо ви хочете повністю видалити свою інформацію та обліковий запис, прочитайте розділ Як видалити мій обліковий запис і дані? (якщо вибрати цей варіант, ваше ім’я користувача не буде зарезервоване для вас).

Докладнішу інформацію про обліковий запис і конфіденційність читайте в нашій політиці конфіденційності. Якщо у вас є інші термінові запити, пов’язані з цим питанням, надішліть нам електронний лист на адресу privacy@duolingo.com.