Як деактивувати/активувати обліковий запис Duolingo?

Щоб вимкнути профіль повністю, натисніть «Вимкнути мій обліковий запис» у налаштуваннях: https://www.duolingo.com/settings/account.

Будьте уважні, оскільки ця дія вимкне всі ваші облікові записи Duolingo! Одразу після вимкнення облікового запису відбудеться автоматичний вихід із вебсайту.

Якщо ви деактивуєте обліковий запис, ваше ім’я користувача та електронну адресу, пов’язану з цим обліковим записом, буде зарезервовано, щоб інші користувачі не змогли з ними зареєструватися. Усі повідомлення на форумі, опубліковані з цього облікового запису, відображатимуться з поміткою [деактивований обліковий запис], доки ви повторно не активуєте його.

Якщо ви підписалися на Duolingo Plus через мобільні додатки, вимкнення облікового запису не зупинить стягнення плати, оскільки воно здійснюється з боку Apple або Google. Прочитайте цю статтю, щоб дізнатися, як змінити налаштування платежів за Plus в Apple і Google.

Щоб знову активувати обліковий запис, просто увійдіть у Duolingo.

https://i.imgur.com/QM5cdaM.png

 

Якщо хтось зареєструвався в Duolingo з вашою електронною адресою без вашої згоди, прочитайте статтю «Хтось створив обліковий запис Duolingo з моєю електронною адресою. Як видалити його та скасувати реєстрацію?».

Якщо ви бажаєте видалити усю свою інформацію та обліковий запис, прочитайте статтю «Як видалити свій обліковий запис і дані?». Якщо ви видалите обліковий запис, за вами не збережеться поточне ім'я користувача.

Докладнішу інформацію про обліковий запис і конфіденційність читайте в нашій політиці конфіденційності. Якщо у вас є інші термінові запити, надішліть нам електронний лист на адресу privacy@duolingo.com.