Profilimdeki Dil Seçeneğini Nasıl Sıfırlayabilirim veya Silebilirim?

Dil kursu seçeceğinizi sıfırlama veya silme işlemini masaüstü ile web üzerinden yapabilirsin. Bir kullanıcı eğer bir dil dersini artık takip etmek istemiyorsa, o kursu silmek ister. Eğer bir derse sıfırdan yeniden başlamak istersen (en kolay seçenekten başlamak istersen), sıfırlama işlemini uygulaman gerekir. Bu işlem iOS/Android aplikasyonu üzerinden gerçekleştirilemez.

Bir Dil Kursunu Nasıl Sıfırlarım veya Silerim?

  1. Profil fotoğrafının yanında tıkla (sağ üst), ardından "Ayarlar" seçeneğini seç
  2. Ekrandaki menünün sağ tarafında bulunan Dil Öğrenme seçeceğinden "Dil" sayfasını ziyaret et.
  3. Büyük mavi "Tüm dil derslerini görüntüle" butonunun altındaki Sıfırla veya dili sil opsiyonunu seç.
  4. Şimdiye kadar takip ettiğin tüm dil kurslarının yer aldığı ekranını göreceksin.
  5. Dil silme işlemi için lütfen "Sil" yazan kırmızı düğmeye tıkla. Dil sıfırlama işlemi için lütfen "Sıfırlama İşlemi" yazan mavi düğmeye tıkla.

How_do_I_reset_or_remove_a_language_from_my_Profile.png

NOT:

Dil kursu silme veya sıfırlama işleminin geri alınamayacağını lütfen unutma.

Eğer bir dili silersen, sonra o dili yeniden ekleyebilirsin; ancak silme işlemine kadar yaptığın tüm işlemler yok olacaktır ve tekrar kursa baştan başlaman gerekecektir.

Eğer başka diller için kursların varsa, diller arasında geçiş yapıp aynı işlemleri bu dil için de tekrarlaman gerekecek. Eğer bu ekranda sadece bir dil görüyorsan, "Sil" düğmesini etkisiz hale gelecektir ve sadece "Sıfırlama işlemi" yapman mümkün olacaktır.