İlerlememi nasıl sıfırlayabilirim?

Alıştırmasını yeniden yapmak istediğiniz, tamamlanmış herhangi bir beceriye istediğiniz her an tıklayabilirsiniz. Ama bir ağacı yeniden başlatmak veya dili tamamen kaldırmak istiyorsanız, şu adımları izlemeniz gerekir:

 

  • Ekranın sağında bulunan menüden Öğrenilen Dil sekmesini seçerek "Dil" sayfanıza gidin.

 

 

  • Ağacı en baştan başlatmak istiyorsanız, "İlerlemeyi Sıfırla" düğmesini (mavi düğme) seçin. Ağacı ve mesela adınızın veya profilinizin yanındaki küçük bayrak gibi tüm izleri kaldırmak istiyorsanız, "Kaldır" düğmesini (büyük kırmızı düğme) seçin. Fakat bu son seçenek sadece, söz konusu listede bir kurstan fazlası varsa mümkündür.

 

 

Kurs kaldırma veya sıfırlama işleminin geri alınamayacağına lütfen dikkat edin.

 

Bir dili kaldırdıktan sonra, bu dili istediğiniz zaman yeniden ekleyebilirsiniz, ama tüm ilerlemeniz kaybolur ve ağaca en baştan başlamanız gerekir.