Cum resetez sau elimin un curs din Profilul meu?

Poți reseta sau elimina un curs de limbi străine doar în versiunea web de pe PC. De exemplu, poți elimina un curs dacă nu dorești ca limba respectivă să mai apară în contul tău. Dacă dorești să reîncepi un curs (să reiei de la Cuvinte de bază), poți reseta progresul. Aceste acțiuni nu pot fi efectuate din aplicația iOS/Android.

Cum să elimini sau să resetezi un curs de limbi străine?

  1. Apasă pe fotografia ta de profil (dreapta sus), apoi selectează „Setări”
  2. Mergi la pagina "Limbă" selectând Limba studiată din meniul din dreapta ecranului.
  3. Apasă Resetează sau elimină limbi de sub butonul mare albastru "Vezi toate cursurile". 
  4. Ecranul următor va afișa toate cursurile la care te-ai înscris și care sunt disponibile în limba în care este setată interfața (limba de bază). 
  5. a) Pentru a elimina o limbă, selectează butonul roșu numit "Elimină". b) Pentru a reseta o limbă, selectează butonul albastru numit "Resetează progres".

How_do_I_reset_and_remove.png

NOTĂ:

Te rugăm să ai în vedere că eliminarea sau resetarea unui curs nu mai poate fi anulată.

Dacă elimini o limbă, o poți adăuga din nou mai târziu, dar întregul tău progres va fi pierdut și va trebui să începi arborele de la capăt.

Dacă ai cursuri pentru alte limbi de bază, va trebui să comuți la acestea și să repeți pașii pentru ștergerea cursului. Dacă pe ecran apare o singură limbă, butonul „Elimină” va fi dezactivat și singura opțiune disponibilă va fi „Resetează progres”.