Cum îmi resetez progresul?

Poți face clic întotdeauna pe orice capitol finalizat pe care dorești să îl exersezi din nou. Dar dacă dorești să reîncepi un arbore sau să ștergi limba străină complet, va trebui să urmezi acești pași:

 

  • Mergi la pagina „Limbă” selectând Limba studiată din meniul din partea dreaptă a ecranului.

 

 

  • Selectează „Resetează progresul” (butonul albastru) dacă dorești să începi arborele de la capăt. Selectează „Elimină” (adică butonul mare, de culoare roșie) dacă dorești să elimini arborele și orice urmă a acestuia, precum steagul mic de lângă numele tău sau din profilul tău—dar această ultimă opțiune va fi disponibilă numai dacă există mai mult decât un curs pe lista respectivă.

 

 

Ai în vedere faptul că eliminarea sau resetarea unui curs nu poate fi anulată.

 

Dacă elimini o limbă, o poți adăuga întotdeauna mai târziu, dar întregul tău progres va fi pierdut și va trebui să începi arborele de la capăt.