Cum șterg o limbă din profilul meu?

Unele persoane decid că nu le place cursul pe care îl învață sau că ar dori să înceapă un curs de la capăt. Deci cum se reîncepe un arbore sau cum se elimină complet?

Notă: trebuie să ai întotdeauna un curs. Nu poți elimina un curs dacă acesta este singurul curs pe care îl înveți.

 

 

  • Mergi la pagina „Limbă” selectând Limba studiată din meniul din partea dreaptă a ecranului.

 

 

 

  • Următorul ecran va afișa toate cursurile la care te-ai înscris și care sunt pentru aceeași limbă ca interfața ta (limba de bază).

  • Selectează „Resetează progresul” (butonul albastru) dacă dorești să începi arborele de la capăt. Selectează „Elimină (adică butonul mare, de culoare roșie) dacă dorești să elimini arborele și orice urmă a acestuia, precum steagul mic de lângă numele tău sau din profilul tău.

 

  • Dacă ai cursuri pentru alte limbi de bază, va trebui să schimbi la acestea și să repeți pașii pentru a șterge cursul. Dacă apare o singură limbă pe ecran, butonul „Elimină” va fi dezactivat și singura opțiune va fi „Resetează progresul”.

 

Ai în vedere faptul că eliminarea sau resetarea unui curs nu poate fi anulată.

 

Dacă elimini o limbă, o poți adăuga întotdeauna mai târziu, dar întregul tău progres va fi pierdut și va trebui să începi arborele de la capăt.