Cum îmi pot dezactiva/reactiva contul Duolingo?

Pentru a-ți dezactiva întregul profil, fă clic pe „Dezactivează-mi contul” din setările tale: https://www.duolingo.com/settings/account.

Atenție! Acest lucru va dezactiva toate conturile tale Duolingo conexe! Vei fi deconectat imediat după ce-ți dezactivezi contul.

Dacă îți dezactivezi contul, numele de utilizator și e-mailul asociat contului tău vor fi rezervate, astfel încât nimeni altcineva să nu se înregistreze cu acestea. Orice mesaje de pe forum postate de tine de pe acest cont vor apărea ca [utilizator dezactivat], exceptând cazul în care îți reactivezi contul.

Reține că dacă ai obținut un abonament Duolingo Plus prin intermediul aplicațiilor mobile, dezactivarea contului tău nu va suspenda taxele, deoarece acestea sunt percepute de Apple sau Google. Consultă acest articol dacă este necesar să efectuezi modificări asupra setărilor tale de plată Plus pe Apple și Google.

Pentru a-ți reactiva contul, trebuie doar să te conectezi la contul tău Duolingo.

mceclip0.png

 

În cazul în care o altă persoană a utilizat adresa ta de e-mail pentru a se înregistra pe Duolingo, citește 2 „O altă persoană a creat un cont Duolingo cu adresa mea de e-mail. Cum îl pot șterge și cum pot efectua dezabonarea?”

Dacă dorești să-ți ștergi complet toate informațiile și contul, citește Cum îmi pot șterge contul și datele? (dacă alegi această opțiune, nu-ți vom putea rezerva numele de utilizator).

Pentru mai multe informații despre cont și confidențialitate, consultă Politica de confidențialitate. În cazul în care ai alte solicitări urgente cu privire la acest aspect, trimite un e-mail la privacy@duolingo.com