Cum îmi pot dezactiva contul Duolingo?

Pentru a-ți dezactiva întregul profil, fă clic pe „Dezactivează-mi contul” din setările tale: https://www.duolingo.com/settings/account.

Atenție! Acest lucru va dezactiva toate conturile tale Duolingo conexe!

Contul tău va fi dezactivat complet, dar îl vei putea reactiva pe cont propriu dacă te conectezi din nou. Dacă îți dezactivezi contul, numele de utilizator și e-mailul asociat contului tău vor fi rezervate, astfel încât nimeni altcineva să nu se înregistreze cu acestea. Orice mesaje de pe forum postate de tine de pe acest cont vor apărea ca [utilizator dezactivat], exceptând cazul în care îți reactivezi contul.

Atenție! În cazul în care deții un abonament Duolingo Plus prin intermediul aplicațiilor mobile, dezactivarea contului tău nu va suspenda taxele, deoarece acestea sunt percepute de Apple sau Google. Consultă acest articol dacă este necesar să efectuezi modificări asupra setărilor tale de plată Plus pe Apple și Google.

 

În cazul în care o altă persoană a utilizat adresa ta de e-mail pentru a se înregistra pe Duolingo, citește „O altă persoană a creat un cont Duolingo cu adresa mea de e-mail. Cum îl pot șterge și cum pot efectua dezabonarea?”

Dacă dorești să ștergi complet toate informațiile și contul tău, citește Cum îmi pot șterge contul și datele? (numele tău de utilizator nu va îți rămâne rezervat dacă alegi această opțiune.

Pentru mai multe informații despre cont și confidențialitate, consultă Politica de confidențialitate. În cazul în care ai alte solicitări urgente cu privire la acest aspect, trimite un e-mail la privacy@duolingo.com