Jak mogę się zarejestrować i zalogować?

Ostatnia aktualizacja: sierpień, 2018

Możesz się zarejestrować, zakładając nowe konto Duolingo przy użyciu swojego adresu e-mail lub istniejącego konta Google albo Facebook. 

 

* W przeglądarce Internetowej:

Aby stworzyć nowe konto, kliknij zielony przycisk „Rozpocznij” na www.duolingo.com i podążaj za instrukcjami, aby stworzyć swój profil Duolingo i rozpocząć naukę.

Jeśli posiadasz już konto Duolingo, możesz kliknąć przycisk „Zaloguj się” na www.duolingo.com, aby wprowadzić swój e-mail / nazwę użytkownika i hasło. Jeśli nie pamiętasz swojego hasła, kliknij „Nie pamiętasz hasła?” i podaj swój adres e-mail. 

 

* Android:

Pobierz aplikację

Aby stworzyć nowe konto, kliknij „Rozpocznij” i postępuj zgodnie z instrukcjami, aby stworzyć swój profil Duolingo.

Jeśli masz już konto Duolingo, kliknij „Mam już konto” i podaj swój e-mail / nazwę użytkownika oraz hasło, aby się zalogować.

  

* iOS:

Pobierz aplikację

Aby stworzyć nowe konto, kliknij „Zaczynam” i postępuj zgodnie z instrukcjami, aby stworzyć swój profil Duolingo.

Jeśli masz już konto Duolingo, kliknij „Mam już konto” i zaloguj się.

 

* Jeśli jesteś poza stroną logowania

na urządzeniach z systemem iOS

1) Przejdź do ikony „Profilu”.

2) Wybierz „Zaloguj się” i wprowadź swój adres e-mail / nazwę użytkownika i hasło. „Załóż konto” kliknij jedynie wtedy, jeśli musisz stworzyć nowe konto Duolingo. 

 

 

na urządzeniach z systemem Android

1) Kliknij trzy kropki po prawej górnej stronie ekranu i wybierz „Zaloguj się”. 

2) Wprowadź swój e-mail / nazwę użytkownika Duolingo i kliknij „ZALOGUJ SIĘ”.

*Jeśli przypadkowo stworzyłeś nowe konto, możesz się z niego wylogować, postępując zgodnie z poniższą instrukcją.

na urządzeniach z systemem iOS

1) Przejdź do „Profilu”.

2) Wejdź w „Ustawienia”.

 

3) Kliknij „Wyloguj się”.  Przejdziesz do strony logowania, gdzie możesz wybrać „Mam już konto” i podać swój e-mail / nazwę użytkownika oraz hasło, aby się zalogować. 

 

 

na urządzeniach z systemem Android

1) Kliknij trzy kropki w prawym górnym rogu ekranu i wybierz „Wyloguj się”.