Jak zresetować moje postępy?

Zawsze możesz kliknąć na dowolny temat, aby przećwiczyć go ponownie. Jeśli jednak chcesz zresetować drzewko lub całkowicie usunąć język, musisz wykonać poniższe kroki:

 

  • Przejdź do strony „Języki”, wybierając język nauki z menu po prawej stronie ekranu.

 

 

  • Wybierz „Zresetuj postępy” (niebieski przycisk), jeśli chcesz utworzyć drzewko tematów od początku. Wybierz „Usuń” (uży czerwony przycisk), jeśli chcesz usunąć drzewko i wszystkie jego ślady, np. małą flagę przy Twoim imieniu na profilu — ta opcja jest jednak dostępna jedynie wtedy, gdy na liście widnieje więcej niż jeden kurs.

 

 

Pamiętaj, że usunięcia lub zresetowania kursu nie można cofnąć.

 

Jeśli usuniesz język, później zawsze możesz dodać go z powrotem, ale cały Twój postęp zostanie utracony, a Ty będziesz musiał rozpocząć naukę na swoim drzewku tematów od początku.