Hoe wijzig ik mijn basistaal?

Je kunt de basistaal van een cursus wijzigen door een NIEUWE cursus toe te voegen die wordt aangeboden voor sprekers van die taal.

Web:

1. Klik rechtsboven in je scherm op de taalvlag.
  2.  Kies in de dropdown voor ‘Voeg een nieuwe cursus toe’
  3. Klik op de talenpagina op de dropdown aan de rechterkant en kies de basistaal waarin je een cursus wilt starten.

Je krijgt dan een lijst te zien met cursussen die in je gekozen taal worden aangeboden.

iOS/Android:

1. Tik linksboven in je scherm op het vlagicoon.
  2. Scrol in de dropdown totdat je +Cursus ziet
  3. Dit brengt je naar de cursussenpagina.  Scrol naar beneden totdat je de cursustaal ziet waaruit je wil leren.