Hoe verander ik mijn betaalmethode voor Duolingo Plus?

Als je jouw factureringsgegevens of creditcardgegevens wil wijzigen voor je Duolingo Plus-abonnement, gebeurt dit via de dienst waarmee je oorspronkelijk bent geabonneerd.
iOS:

Een betaalmethode aanpassen:

1. Open de Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op Betaling & verzending. Je wordt mogelijk gevraagd om in te loggen met je Apple ID
  4. Je kunt een betaalmethode aanpassen door op de betaalmethode te tikken en dan je gegevens aan te passen
  5. Je kunt de volgorde van je betaalmethodes wijzigen door op 'Bewerk' te tikken en dan het 'Wijzig volgorde'-pictogram te gebruiken.

Je kunt een betaalmethode toevoegen door op Voeg betaalmethode toe te tikken.

Je kunt een betaalmethode verwijderen door op Bewerk te tikken en dan op de verwijderknop.

Opmerking: Mogelijk moet je de beveiligingscode invoeren die op je creditcard of betaalkaart staat vermeld. Als er 'Apple Pay' achter de laatste 4 cijfers van het kaartnummer staat, ga je naar de Wallet-app om de kaartgegevens te wijzigen.

Android:

Een betaalmethode aanpassen:

1. Open de Google Play-app.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon, Tik op Betalingen en abonnementen > Betaalmethoden > Meer > Betaalinstellingen.
  3. Log in bij Google Play als daarom wordt gevraagd.
  4. Tik bij de betaalmethode die je wilt bewerken op Bewerken.
  5. Breng de wijzigingen aan.
  6. Tik op Updaten.

Een betaalmethode toevoegen:

1. Open de Google Play-app.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon, Tik op Betalingen en abonnementen > Betaalmethoden > Betaalmethode toevoegen.
  3. Kies de betaalmethode die je wilt toevoegen.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Opmerking: Als je Google Pay als betaalmethode gebruikt in India, moet je je UPI-ID updaten.

Een betaalmethode verwijderen:

1. Open de Google Play-app.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon, Tik op Betalingen en abonnementen > Betaalmethoden > Meer > Betaalinstellingen.
  3. Log in bij Google Play als daarom wordt gevraagd.
  4. Tik onder de betaalmethode die je wilt verwijderen op Verwijderen > Verwijderen.

Web / Stripe:

1. Log in op je Plus-account via je webbrowser.
  2. Navigeer rechtsboven naar je Instellingen.
  3. Klik op Duolingo Plus.
  4. Klik op Betaalmethode bijwerken en voer de nieuwe betaalgegevens in.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan zodra je klaar bent. Alle toekomstige facturen worden nu gefactureerd via de nieuwe betaalmethode.