Hoe pas ik de tijd aan van mijn dagelijkse oefenherinnering?

Je kunt elke dag een herinnering ontvangen om te oefenen en je reeks te behalen door een dagelijkse oefenherinnering in te stellen via telefoonmelding of e-mail.

1. Tik op het Profieltabblad (gezichtsicoontje)

2. Tik op Instellingen (tandwielicoontje)

3. Scrol naar 'Notificaties'

4. Tik op het telefoonicoon om de herinnering in de app in te schakelen en op de envelop voor herinneringen via e-mail

5. Pas het Herinneringstijdstip naar wens aan

6. Tik op 'KLAAR' zodra je klaar bent

Voor het uitschakelen van meldingen, lees je hier meer.

OPMERKING: Als je Duolingo niet eerder toestemming hebt gegeven om meldingen naar je apparaat te sturen, word je gevraagd om toestemming te verlenen. Tik op 'Toestaan' in de pop-up.