Wat zijn juwelen/lingots?

Juwelen zijn de virtuele valuta die lingots vervangen en zijn beschikbaar voor iOS gebruikers. Veel Android gebruikers zien ook dat lingots vervangen zijn door juwelen en op de website zie je nog steeds lingots. Je blijft juwelen verdienen voor het voltooien van lessen op Duolingo. Voor het halen van je dagdoel verdien je juwelen.

Je kunt je juwelen gebruiken voor aankopen in de app- of webwinkel. Tik voor de winkel op het Winkel tabblad. Als webgebruiker kun je hier klikken. Je totaal aantal juwelen/lingots wordt weergeven in de winkel. Deze kunnen gebruikt worden voor verschillende items en appfuncties zoals een reeksbevriezing, hartjes, reeksinzetten, outfits voor Duo en bonusvaardigheden*

*Bonusvaardigheden (Flirten en Spreekwoorden) zijn niet beschikbaar in alle cursussen.