Wat zijn juwelen/lingots?

Juwelen zijn het virtuele betaalmiddel voor alle mobiele iOS- en Android-gebruikers. Webgebruikers zullen lingots zien, wat ook een virtueel betaalmiddel is

Je verdient juwelen of lingots voor het voltooien van lessen op Duolingo. Normaal verdien je juwelen of lingots wanneer je jedagelijkse XP-doel haalt

Je kunt dit virtuele betaalmiddel gebruiken voor aankopen in de app- of webwinkel. Tik voor de winkel op het winkel-tabblad. Als webgebruiker kun je hier klikken. Je kunt je totale aantal juwelen/lingots in de winkel bekijken.  Deze kunnen gebruikt worden voor verschillende functies, zoals een reeksbevriezing, het aanvullen van hartjes en reeksinzetten.