Hoe activeer ik het Gezondheidsschild (iOS)?

Als een Duolingo Plus-abonnee heb je de mogelijkheid om het Gezondheidsschild te activeren. Hiermee verlies je geen hartjes voor een onjuist antwoord tijdens een les. Activeer het schild met deze makkelijke stappen:

1. Zorg ervoor dat je de laatste versie van de Duolingo app hebt.
2. Open je Duolingo app en tik op het "Hartjes" tab (dat is het tweede icoontje links aan de onderkant van je scherm).
3. Activeer het "Plus Gezondheidsschild" door op de activatieknop te tikken.
4. Nu kun je fouten maken zonder hartjes te verliezen.

nl1.png       nl2.png