Hoe kan ik mijn account en gegevens verwijderen?

Het verwijderen van je account en persoonlijke gegevens kun je doen via de Duolingo Drive-Thru door "Erase Personal Data" te selecteren.

Wij sturen je dan een e-mail naar het adres gekoppeld aan je account om dit verzoek tot verwijderen te bevestigen. Je moet op de link in dit e-mailbericht klikken om te bevestigen dat je akkoord gaat met het verwijderen van je account. Wanneer je op de bevestigingslink klikt, wordt je account gedeactiveerd en kun je niet langer inloggen. Er is een wachtperiode van 7 dagen, indien je van gedachten verandert. Het bevestigingsbericht bevat een link om het verwijderen te annuleren. Je account kan alleen worden hersteld via de gegeven link, anders kun je niet inloggen. Eenmaal voltooid, kan dit niet meer ongedaan gemaakt worden. Zodra het verwijderen is voltooid, ontvang je van ons nog een e-mail om je hierover te informeren. Dit heeft invloed op al je Duolingo accounts, waaronder Tinycards en Duolingo voor Scholen.

Let op dat als je een Duolingo Plus abbonnee bent via de mobiele apps (Android of iOS), het deactiveren van je account niet de betalingen stopzet, aangezien deze gedaan worden door Apple of Google. Raadpleeg alsjeblieft dit artikel als de Plus betalingsinstellingen voor Apple of Google aangepast moeten worden.

Als je liever je account deactiveert (gedeeltelijk herstelbaar alternatief voor het verwijderen waarbij je gebruikersnaam wordt behouden), raadpleeg dan "Hoe kan ik mijn Duolingo account deactiveren?".

Raadpleeg ons Privacybeleid (in het Engels) voor meer informatie over gegevens en privacy op Duolingo.