Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Op de website:

Ga naar de Duolingo-pagina voor wachtwoordinstellingen om je wachtwoord via de website te resetten. Voer je huidige wachtwoord in en dan het nieuwe wachtwoord dat je hebt gekozen. Kies een uniek wachtwoord dat je niet voor andere websites of diensten gebruikt. Vergeet niet om op de "Wijzigingen opslaan" knop te klikken die groen wordt nadat je het nieuwe wachtwoord hebt ingevoerd.

Op de Android en iOS apps:

Verander je Duolingo-wachtwoord via de mobiele app door op het Profieltabblad (onderaan) te tikken en vervolgens op Instellingen (bovenaan). Wanneer je op het wachtwoordveld tikt, krijg je een nieuw scherm te zien om je huidige en nieuwe wachtwoord te bevestigen.

Duolingo, Duolingo voor Scholen en Tinycards accounts zijn gedeeld, dus je gebruikersnaam en wachtwoord zijn voor al deze diensten hetzelfde.

Als je je huidige wachtwoord vergeten bent, volg dan deze instructies.