Hoe bevestig ik mijn e-mailadres?

Voordat je met andere gebruikers op Duolingo in gesprek kunt, vragen we je om je e-mailadres te bevestigen. Bij het veranderen van je e-mail vragen je om deze opnieuw te bevestigen. Er zijn twee verschillende manieren om je e-mail te bevestigen op de website:

1) Ga naar je instellingen:

Controleer dat het e-mailadres juist is en klik op "nu verifiëren" onder het e-mailvakje. Dit bericht wordt groen en we sturen je automatisch een e-mail naar het opgegeven adres.

Ga naar je inbox en open het recente e-mailbericht van Duolingo.

Klik op de "bevestig e-mail" knop en je komt weer terug op Duolingo. Nu ben je geverifieerd!

OF

2) Wanneer je probeert een vriend toe te voegen, te stemmen op een discussie, een bericht te plaatsen of te reageren op een bestaande discussie en je e-mail is niet bevestigd, krijg je een pop-up die er zo uitziet:

De pop-up verschijnt waarin staat dat er een e-mail naar je is verstuurd en noemt het e-mailadres dat bij ons geregistreerd staat. Je sluit de pop-up door te klikken op Oké. Je moet nog steeds naar je inbox gaan om je e-mail te bevestigen (zie het bovenstaande e-mail screenshot).

Als de weergeven e-mail onjuist is, kun je op "bewerk e-mailadres" klikken en deze veranderen in de instellingen (vergeet niet om op te slaan na het wijzigen!)

Deze pop-up verschijnt iedere keer dat je probeert een sociale interactie uit te voeren op Duolingo zonder een geverifieerd e-mailadres.