Hoe sta ik Duolingo toe om mijn microfoon in Chrome te gebruiken?

Om je spreekvaardigheid te oefenen, is het nodig om Duolingo toestemming te geven tot je microfoon binnen Google Chrome. Als je probleem niet bij de Google Chrome browser ligt, kun je het artikel Mijn microfoon werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen? raadplegen.

Het probleem oplossen in Google Chrome

De eerste keer dat je Duolingo gebruikt in Google Chrome, word je gevraagd om Duolingo toestemming te geven om je microfoon te gebruiken. Je moet de volgende melding in de linker bovenhoek zien en op "Toestaan" klikken:

Wanneer je per ongeluk Duolingo de toegang tot je microfoon hebt "geblokkeerd", werken de spraakoefeningen die gebruik maken van je microfoon niet meer. Er zijn twee makkelijke methoden die je kunt gebruiken om de toestemming van je microfoon aan te passen om Duolingo opnieuw toegang te geven tot je microfoon.

1) Wanneer je in een spreekoefening zit waar een microfoon voor nodig is, zie je als het goed is een videocamera icoontje aan het einde van de adresbalk van je browser. Klik op het videocamera icoontje op je adresbalk, kies voor "https://www.duolingo.com altijd toegang tot je microfoon geven," en klik vervolgens op "Gereed".

2) Een ander manier om dit op te lossen is door op "Beveiligd" te klikken naast de adresbalk van je browser. Je krijgt een pop-up met een dropdown menu voor Microfooninstellingen. Klik op "Toestaan" en vernieuw de pagina om je bijgewerkte instellingen in te laten gaan.

Dat was het, nu kan je aan de slag!