Wat is een reeks?

Een reeks is het aantal dagen op rij dat je een les hebt voltooid. Zodra je een les hebt gemaakt via de website of app, neemt je reeks met 1 dag toe. Je ontvangt je dagelijkse beloning na het behalen van je XP-doel. Je doel wordt ingesteld bij het aanmaken van je Duolingo-account en kan aangepast worden via https://www.duolingo.com/settings/coach

Een reeks wordt weergeven als een kleine vlam. Dit vlammetje is grijs wanneer je reeks nog niet is bereikt. Zodra je je dagelijkse les hebt gemaakt is de vlam in kleur te zien.

Houd je reeks in stand en ga voor zo veel mogelijk dagen op rij! Activeer een reeksbevriezing en bescherm je reeks wanneer je een dag vergeet te oefenen. Controleer vaak of deze nog actief is, aangezien een reeksbevriezing maar één keer werkt.

Je kunt een reeksbevriezing activeren via de winkel in de app of op de website.

Op de website:

Klik op het Winkel-icoon.

Op de Android en iOS apps:

Tik op het Winkel-tabblad (onderaan).

*Let op: sommige mobiele gebruikers met lingots moeten op het lingottotaal tikken om in de winkel te komen.