Hoe bewerk of verwijder ik een reactie?

Je kunt je reactie aanvullen met extra informatie of een typefout verbeteren door op de "bewerk"-knop te drukken onder het bericht. Je kunt alleen je eigen reacties bewerken.how_do_i_edit_or_delete_a_comment_1.png

Als je spijt hebt van een reactie of als je per ongeluk twee keer hetzelfde hebt geplaatst, kun je de reactie verwijderen door op de "verwijder"-knop te klikken. Je kunt alleen je eigen reacties verwijderen.

Moderators kunnen je reactie zonder kennisgeving vooraf verwijderen als die in strijd is met onze Gemeenschapsrichtlijnen.