Hoe bewerk of verwijder ik een reactie?

Voor het bewerken van je reactie om een typfout te verbeteren of informatie aan te vullen, klik je op de "Bewerk" link direct onder je reactie. Je kunt alleen je eigen reacties bewerken.

Als je spijt hebt van een reactie of per ongelijk iets dubbel hebt geplaatst kun je die verwijderen door op de "verwijder" knop te klikken onder de reactie. Je kunt alleen je eigen reacties verwijderen.

Moderators kunnen zonder kennisgeving vooraf je reactie verwijderen als die in strijdt is met onze Gemeenschapsrichtlijnen.