Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik dit resetten?

Als je het wachtwoord bent vergeten en een nieuwe nodig hebt, ga dan naar http://duolingo.com/forgot_password en voer je e-mailadres in (die is gekoppeld aan je Duolingo account). Wij sturen een link naar dat e-mailadres, waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken voor je account. Als je gebruik maakt van de Duolingo mobiele app en problemen ondervindt met het resetten van je wachtwoord, probeer dan je wachtwoord te resetten via de Duolingo website en dan gebruik te maken van je nieuwe wachtwoord nadat deze met succes is gereset.

Controleer in het geval dat je onze e-mail niet hebt ontvangen je spammap, aangezien het bericht daardoor gefilterd kan zijn. Als dat gebeurt, probeer dan Duolingo toe te voegen als een vertrouwde zender en markeer het bericht als "dit is geen spam", wanneer je e-mailprovider deze mogelijkheid biedt.

Als je oorspronkelijk aangemeld bent via Google of Facebook, moet je de e-mail opgeven die is gekoppeld aan je Facebook of Google account. Als je bent aangemeld met een onjuist of nep e-mailadres, kun je het wachtwoord niet wijzigen.

Wanneer je geen e-mail ontvangt van Duolingo, volg dan deze stappen.