Hoe meld ik mij aan en log ik in?

Laatst bijgewerkt: augustus 2018

Je kunt je aanmelden door een nieuwe Duolingo account te maken met je e-mailadres of door gebruik te maken van je bestaande Google of Facebook account.

* Op de website:

Om een nieuwe account te maken, klik op de groene "Begin" knop op www.duolingo.com en volg de instructies om je Duolingo profiel aan te maken en te beginnen met leren.

Wanneer je al een bestaande Duolingo account hebt, kun je op de "Inloggen" knop op www.duolingo.com klikken om je email/gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Bij een vergeten wachtwoord klik je op "Wachtwoord vergeten" en voer je je e-mailadres in.

* Op Android:

Download de app

Om een nieuwe account te maken, tik op "Begin direct" en volg de instructies om je Duolingo profiel aan te maken.

Wanneer je al een Duolingo account hebt, tik je op "Ik heb al een account" en voer je je e-mail/gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

* Op iOS:

Download de app

Om een nieuwe account te maken, tik op "Begin direct" en volg de instructies om je Duolingo profiel aan te maken.

Wanneer je al een Duolingo account hebt, tik je op "Ik heb al een account" en log je in.

* Als je niet op de login pagina bent

op iOS apparaten

1) Ga naar het "Profiel" icoon.

2) Klik op "Log in" en voer je e-mail/gebruikersnaam en wachtwoord in. Je hoeft alleen op "Maak een profiel" te tikken wanneer je nog geen Duolingo account hebt.

op Android apparaten

1) Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer "Log in".

2) Voer je Duolingo e-mail/gebruikersnaam in en wachtwoord en tik op Inloggen".

*Als je per ongeluk een nieuwe account hebt aangemaakt, kun je uitloggen via onderstaande instructies.

op iOS apparaten

1) Ga naar "Profiel".

2) Ga naar "Instellingen".

3) Tik op "Log uit".  Dit brengt je naar de login-pagina waar je kunt tikken op "Ik heb al een account" en je juiste e-mail/gebruikersnaam en wachtwoord invoeren om in te loggen.

op Android apparaten

1) Klik op de drie puntjes rechts bovenaan en kies dan voor "Log uit".