Wat is Duolingo?

Bijgewerkt: mei 2020

Duolingo is het populairste platform om talen te leren en de meest gedownloade educatieve app ter wereld, met meer dan 300 miljoen gebruikers. De missie van het bedrijf is om onderwijs gratis, leuk en toegankelijk voor iedereen te maken. Duolingo is ontworpen om aan te voelen als een spel en is wetenschappelijk bewezen effectief. Als aanvulling op het hoofdplatform, heeft het bedrijf de Duolingo English Test (DET) ontworpen, een betaalbaar en praktisch taaldiploma dat door 2,000 universiteiten wordt geaccepteerd. Het bedrijf heeft meer dan $148 miljoen in risicodragend vermogen verzameld van investeerders waaronder Google Capital, Kleiner Perkins Caufield Byers, Union Square Ventures, New Enterprise Associates, Drive Capital, Ashton Kutcher en Tim Ferriss.

Bezoek voor meer informatie onze over ons pagina.