Waarom ben ik mijn reeks kwijt?

Laatst bijgewerkt 24 mei 2018

Oh nee! Controleer in de toekomst op welke tijdzone je account staat ingesteld en zorg ervoor dat je doel behaald wordt voordat de klok naar een de volgende dag verandert. Op de "Dagelijkse Doel" grafiek aan de rechterkant van je startpagina kun je zien hoeveel tijd je nog over hebt voor die dag. Als je wil dat je reeks wordt hersteld, overweeg dan een Reeksherstel. Als er een probleem is met de aankoop, verstuur dan een bugmelding en selecteer "Probleem met aankoop" uit het dropdown menu.

Als je weet dat je in de juiste tijdzone zat, een reeksbevriezing hebt aangeschaft en toch je reeks bent verloren, dan is dit waarschijnlijk de oorzaak:

We hebben zo veel claims bekeken van mensen die wisten dat ze een dag hadden gemist, maar dachten dat de reeksbevriezing de reeks gaande had moeten houden. Makkelijk was het niet om dit te onderzoeken, maar we kwamen er snel achter dat in 99% van de gevallen men de reeks verloren was op een eerdere dag en er vervolgens dus geen reeksbevriezing meer actief was. Controleer* om dit te voorkomen regelmatig of je reeksbevriezing nog steeds actief is.

* Op de website:

Ga naar de Winkel

* Op Android:

Ga naar de Winkel

* Op iOS:

Ga naar de Winkel