Hoe meld ik een probleem met een zin of vertaling?

Wanneer je feedback hebt over fouten in zinnen of vertalingen, vragen we je om die direct aan de bijdragers van de cursus te melden.

1. Selecteer "Rapporteren" na het versturen van je antwoord.

2. Maak een keuze aan de hand van het probleem wat je wil melden. Kies bijvoorbeeld "mijn antwoord had goedgekeurd moeten worden". Hierbij krijgen de cursusbijdragers melding van de mogelijke fout.

3. Selecteer De (Taal) zin is onnatuurlijk of bevat een fout wanneer je denkt dat de zin grammaticaal niet goed loopt.

4. Selecteer De "juiste vertaling" is onnatuurlijk of bevat een fout wanneer de vertaling in de oefening grammaticaal onjuist is.

5. Klik op De woordenboekhints die weergeven worden door mijn cursor zijn fout of ontbreken wanneer de definities die gegeven worden wanneer je muis op een woord staat onjuist zijn of ontbreken.

6. Als de audio niet klopt voor een vertaaloefening, kies je voor De audio klinkt niet juist. Je ziet deze keuze ook bij spreekoefeningen.

Deze feedback gaat direct naar de bijdragers van deze cursus en zij verzamelen deze meldingen om fouten te herstellen en mogelijke vertalingen aan de zin toe te voegen.