Hoe meld ik een probleem met de cursus?

Er zijn twee soorten problemen die je kunt melden bij een taalcursus. Je kunt melding maken van een specifieke zin of je kunt feedback geven over de algehele taalcursus.

Wanneer je feedback hebt over fouten in specifieke zinnen en vertalingen, meld dit dan op deze manier:

1. Selecteer "Rapporteren" na het versturen van je antwoord.

2. Maak een keuze aan de hand van het probleem wat je wil melden. Je kunt bijvoorbeeld "mijn antwoord zou geaccepteerd moeten worden" selecteren.

Deze feedback gaat direct naar de bijdragers van deze cursus en zij verzamelen deze meldingen om fouten te herstellen en mogelijke vertalingen aan de zin toe te voegen. Kijk voor uitgebreide informatie over elk van deze keuzes hier.

Wanneer je algemene feedback hebt over een cursus of taal (zoals de gebruikte stem, grammatica vragen, of gewoon complimenten voor het team), neem dan direct contact op met het Incubator team voor die cursus. Je kunt contact met hen opnemen via het specifieke forum voor die cursus:

1. Klik op de Discussie link in de blauwe balk bovenaan de pagina:

2. Rechts zie je een lijst van alle forums die je volgt. Je kunt op eentje klikken en nieuwe vragen en feedback plaatsen. Je kunt de lijst van gevolgde cursussen beheren door op de blauwe "aanpassen" knop te klikken in de zijbalk.

3. Er verschijnt een pop-upvenster. Selecteer de forums die je wil volgen door op "abonneer" te klikken. Klik buiten het venster om de pop-up te sluiten.

4. Selecteer het geschikte forum en plaats je feedback direct voor de bijdragers en medestudenten!