Hoe meld ik een probleem met de cursus?

Er zijn twee soorten problemen die je kunt melden bij een taalcursus. Je kunt melding maken van een specifieke zin of je kunt feedback geven over de volledige taalcursus.

Bij feedback over specifieke fouten in zinnen en vertalingen, volg je de stappen die hier beschreven staan. Deze feedback gaat direct naar de bijdragers van de cursus en zij verzamelen deze meldingen om fouten te herstellen en mogelijke vertalingen aan de zin toe te voegen.

Wanneer je algemene feedback hebt over een cursus of taal (zoals de gebruikte stem, vragen over grammatica, of gewoon complimenten voor het team), neem dan direct contact op met het Incubator-team van die cursus. Je kunt contact met hen opnemen via het specifieke forum voor die cursus:

1. Klik bovenaan de pagina op de knop Discussie:

2. Aan de rechterkant zie je een lijst met alle forums die je volgt. Je kunt op een forum klikken om nieuwe vragen en feedback te plaatsen. Je kunt de lijst van cursussen die je volgt beheren door in de zijbalk op de blauwe knop met "BEWERK" te klikken.

3. Er verschijnt een pop-upvenster. Selecteer de forums die je wil volgen door op "abonneren" te klikken. Klik buiten het venster om deze te sluiten.

4. Selecteer het juiste forum en laat je feedback achter voor bijdragers en medestudenten!