Mijn account is in een taal die ik niet begrijp! Hoe verander ik het terug?

Wanneer je Duolingo-account wordt weergeven in een andere taal en je wilt deze terugzetten naar het Nederlands (of een andere taal), raak dan niet in paniek! De taal van de gebruikersinterface kan worden veranderd.

1. Houd je muis boven het dropdown menu naast de vlag.

2. Selecteer een andere cursus. Dit zou de taal terug moeten zetten naar het Nederlands (of een andere gekozen interfacetaal).

PS Je kunt hier ongewenste cursussen van je account verwijderen.