Mijn account is in een taal die ik niet begrijp! Hoe verander ik dit?

Wanneer je Duolingo-account wordt weergeven in een andere taal en je wil deze terugzetten naar het Nederlands (of een andere taal), raak dan niet in paniek! De taal van de gebruikersinterface kan worden veranderd.

1. Houd je muis boven het dropdown-menu naast de vlag.

2. Selecteer een andere cursus. Dit verandert de taal terug naar het Nederlands (of een andere gekozen interfacetaal).

Je kunt ook op de + tikken om een nieuwe cursus toe te voegen in de juiste interfacetaal. Voeg hier nieuwe cursussen toe.

P.S. Je kunt hier ongewenste cursussen van je account verwijderen.