Hoe reset ik mijn voortgang?

Je kunt altijd op een voltooide vaardigheid klikken om deze opnieuw te oefenen. Maar wanneer je een taalboom helemaal opnieuw wil doen of de taal compleet wil verwijderen, dien je deze stappen te volgen:

• Ga naar je "Talen" pagina door Taalkeuze rechts in het menu te selecteren.

• Selecteer "Reset voortgang" (blauwe knop) wanneer je de taalboom weer van het begin wil doorlopen. Selecteer "Verwijder" (de grote rode knop) wanneer je de boom en alle sporen ervan, zoals de kleine vlag naast je naam op je profiel, wil verwijderen—maar deze optie is alleen beschikbaar wanneer er meer dan één cursus in de lijst staat.

Let op dat het verwijderen of resetten van een cursus niet ongedaan gemaakt kan worden.

Wanneer je een taal hebt verwijderd, kun je deze altijd later weer toevoegen, maar al je voortgang gaat verloren en je moet bij het begin van de taalboom starten.