Hoe verwijder ik een taal van mijn profiel?

Soms besluiten mensen dat de cursus die ze volgen niet leuk is of dat ze graag opnieuw met een cursus beginnen. Hoe reset je dan een taalboom of verwijder je deze helemaal?

Opmerking: je moet altijd minimaal één cursus hebben. Je kunt een cursus niet verwijderen wanneer dit de enige cursus is die je volgt.

• Ga naar je "Talen" pagina door Taalkeuze rechts in het menu te selecteren.

• Het volgende scherm toont alle cursussen waarop je bent geabonneerd die overeenkomen met je interface (basistaal).

• Selecteer "Reset voortgang" (blauwe knop) wanneer je de taalboom weer van het begin wil doorlopen. Selecteer "Verwijder" (de grote rode knop) wanneer je de boom en alle sporen ervan, zoals de kleine vlag naast je naam op je profiel, wil verwijderen.

• Wanneer je cursussen volgt voor andere basistalen, moet je naar deze wisselen en de stappen voor het verwijderen herhalen. Wanneer er slechts één taal beschikbaar is in dit scherm, is de "Verwijder" knop niet actief en kun je alleen "Reset voortgang" gebruiken.

Let op dat het verwijderen of resetten van een cursus niet ongedaan gemaakt kan worden.

Wanneer je een taal hebt verwijderd, kun je deze altijd later weer toevoegen, maar al je voortgang gaat verloren en je moet bij het begin van de taalboom starten.