Hoe kan ik mijn Duolingo account deactiveren/heractiveren?

Klik om je volledige profiel te deactiveren op "Deactiveer mijn account" in je instellingen: https://www.duolingo.com/settings/account.

Wees hier voorzichtig mee omdat dit al je Duolingo-gerelateerde accounts zal deactiveren! Je wordt uitgelogd zodra je je account deactiveert.

Als je je account deactiveert, worden de gebruikersnaam en e-mail gekoppeld aan je account gereserveerd zodat niemand anders zich met deze gegevens kan aanmelden. Alle berichten gepost op het forum door deze account verschijnen als [gedeactiveerde gebruiker], tenzij je je account heractiveert.

Houd er rekening mee dat als je een Duolingo Plus-abonnee bent via de mobiele apps, het deactiveren van je account niet de betalingen stopzet, aangezien deze gedaan worden door Apple of Google. Raadpleeg dit artikel als je Plus-betalingsinstellingen voor Apple of Google aangepast moeten worden.

Je kunt je account eenvoudig heractiveren door in te loggen op je Duolingo-account.

mceclip0.png

 

Wanneer iemand anders zonder toestemming jouw e-mailadres heeft gebruikt om zich aan te melden voor Duolingo, raadpleeg dan "Iemand heeft een Duolingo-account gemaakt met mijn e-mail. Hoe kan ik deze verwijderen en mij afmelden?"

Lees als je al je gegevens en je account volledig wil verwijderen "Hoe kan ik mijn account en gegevens verwijderen?" (je gebruikersnaam wordt in dit geval niet gereserveerd).

Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over je account en privacy. Als je andere dringende gerelateerde verzoeken hebt, e-mail dan naar privacy@duolingo.com.