Hoe kan ik mijn Duolingo account deactiveren?

Klik om je volledige profiel te deactiveren op "Deactiveer mijn account" in je instellingen: https://www.duolingo.com/settings/account.

Wees hier voorzichtig mee aangezien hiermee al je Duolingo gereleateerde accounts worden gedeactiveerd!

Je account wordt volledig gedeactiveerd, maar je kunt deze zelf heractiveren door opnieuw in te loggen. Als je jouw account deactiveert, worden de gebruikersnaam en e-mail gekoppeld aan je account gereserveerd zodat niemand anders zich met deze gegevens kan aanmelden. Alle berichten gepost op het forum door deze account verschijnen als [gedeactiveerde gebruiker] tenzij jij je account heractiveert.

Let op dat als je een Duolingo Plus abbonnee bent via de mobiele apps, het deactiveren van je account niet de betalingen stopzet, aangezien deze gedaan worden door Apple of Google. Raadpleeg alsjeblieft dit artikel als de Plus betalingsinstellingen voor Apple of Google aangepast moeten worden.

 

Wanneer iemand anders zonder toestemming jouw e-mailadres heeft gebruikt om zich aan te melden voor Duolingo, lees dan alsjeblieft "Iemand heeft een Duolingo account gemaakt met mijn e-mail. Hoe kan ik dit verwijderen en mij afmelden?"

Lees als je al je informatie en je account volledig wil verwijderen alsjeblieft Hoe kan ik mijn account en gegevens verwijderen? (je gebruikersnaam wordt in dit geval niet gereserveerd).

Voor meer informatie over je account en privacy, raadpleeg ons Privacybeleid (in het Engels). Als je andere dringende gerelateerde verzoeken hebt, e-mail dan naar privacy@duolingo.com.