Heb ik internet nodig om Duolingo te gebruiken?

Ja en nee. Wanneer je Duolingo via het web bezoekt, moet je verbonden zijn met het internet.

Als je een mobiel apparaat hebt, kun je offline gebruik maken van onze Android en iOS apps, waarmee je zonder internet of wi-fi toegang hebt tot een aantal lessen. Echter, zijn niet alle lessen beschikbaar in de offline modus. Je moet verbinding maken met het internet om deze lessen te laten tellen voor je dagelijkse voortgang.