Heb ik internet nodig om Duolingo te gebruiken?

Ja en nee! Als je gebruik maakt van Duolingo via de website of de Android en iOS apps, heb je een internetverbinding nodig.

Als je een Duolingo Plus-abonnee bent, kun je een aantal lessen offline gebruiken binnen je iOS of Android app. Let er wel even op dat je een internetverbinding nodig hebt om het downloaden te starten. Zodra je de lessen hebt gedownload, kun je het apparaat op offline zetten.

Klik hier voor een stapsgewijze uitleg over het downloaden van offline lessen. Wil je een Duolingo Plus-abonnee worden? Ontdek hier meer.