Hoe word ik lid van een club?

Je kunt lid worden van publieke clubs door het Clubs tabblad op je mobiele apparaat te selecteren en dan te tikken op "Zoek een club voor mij".

Om lid te worden van een privéclub, heb je een clubcode van een vriend of een mede taalstudent nodig die dezelfde taal leert.

Zodra je een clubcode hebt, open je de Duolingo app op je mobiele apparaat, ga je naar het Clubs tabblad en tik je op "Clubcode". Je wordt dan gevraagd om de clubcode in te voeren.