Hoe gebruik ik juwelen?

Laatst bijgewerkt: 29 augustus 2017

Juwelen zijn de virtuele valuta die lingots vervangen en zijn op dit moment beschikbaar voor iOS gebruikers. Je kunt hier meer lezen over juwelen. Je juwelenbalans wordt weergeven in de bovenste taakbalk naast de gouden kroon en je vuurring.

Je kunt je juwelen gebruiken voor aankopen in de juwelenwinkel. Voor toegang tot de juwelenwinkel, klik je op het blauwe juweel in de bovenste balk of klik je op het winkelicoon in de onderste balk. Zodra je in de winkel bent, kun je juwelen gebruiken voor verschillende appfuncties zoals reeksbevriezingen of hartjes.