Er is een probleem met mijn in-app aankoop.

Snelle oplossing: heb je geprobeerd te vernieuwen? (Soms duurt het een paar seconden voordat een aankoop actief wordt, dus het sluiten en heropenen van een app of het opnieuw opstarten van je apparaat lost de meeste problemen op.)

Als dit niet werkt, kun je een melding versturen door dit formulier in te vullen en bij "Soort probleem" te kiezen voor "Probleem met aankoop". Leg je probleem in detail uit zodat we je sneller van dienst kunnen zijn en voeg screenshots toe van je bestellingsbevestiging of bon.