Wat is een reeksherstel?

Laatst bijgewerkt: 24 mei 2018

Reeksherstel is een optionele in-app aankoop waarmee je een dagreeks kunt herstellen wanneer je één dag hebt gemist. Reeksherstel kun je vinden in het beginscherm van de Winkel één dag nadat je reeks is gemist.

Wanneer je een probleem ervaart met je aankoop, maak dan een bugmelding en selecteer "Probleem met aankoop" uit het dropdown menu.

Op Android en iOS

Je ziet een pop-upbericht dat je vraagt of je gebruik wil maken van een reeksherstel wanneer je inlogt binnen twee dagen na het verliezen van je reeks. Met Duolingo Plus krijg je automatisch één reeksherstel per maand. Je kunt Duolingo Plus in de winkel krijgen (zie het onderste menu van je app).

Op de website

Je ziet een banner die je de mogelijkheid biedt om je reeks te herstellen door Duolingo Plus aan te schaffen wanneer je binnen twee dagen na het verliezen van je reeks inlogt. Duolingo Plus bevat onder andere één gratis, automatisch reeksherstel per maand. Klik simpelweg op de banner of ga naar de winkel om Duolingo Plus aan te schaffen.