Hoe vraag ik een terugbetaling aan?

Over het algemeen worden kosten van in-app aankopen niet terugbetaald en er zijn geen teruggaven of tegoed voor deels gebruikte periodes van abonnementen. Wanneer je een aanvraag binnen 48 uur na de transactiedatum indient, is het wellicht mogelijk om een teruggave te ontvangen afhankelijk van de details van de aankoop.

Volg onderstaande stappen om een terugbetaling aan te vragen:

Volg als je geabonneerd bent op Duolingo Plus via je Google Play Store account onderstaande stappen:

1. Open een webbrowser (zoals Chrome of Safari) op je computer, tablet of telefoon.
  2. Kopieer https://play.google.com/store/account naar de adresbalk van je browser.
  3. Controleer dat je een browser gebruikt en niet de Google Play Store app. Je kunt geen teruggaveverzoek indienen voor een terugbetaling via de Google Play Store app.
  4. Scrol naar beneden naar de "Bestelgeschiedenis" en zoek de bestelling waarvoor je een aanvraag wil indienen. Selecteer de drie verticale lijnen rechts naast de bestelling.
  5. Selecteer Meld een probleem.
  6. Kies voor wat het beste bij je situatie past, vul de rest van het formulier in en geef aan dat je een teruggave wil ontvangen.
  7. Je ziet een bericht waarin staat "bedankt voor het delen van je probleem". Later ontvang je een e-mail met betrekking tot je teruggave.

Wanneer je geabonneerd bent op Duolingo Plus via je Apple ID, worden teruggaven behandeld door Apple en niet Duolingo. Bezoek voor het indienen van een verzoek tot teruggave https://getsupport.apple.com of volg de onderstaande stappen:

1. Open iTunes op een computer
  2. Klik op je Apple ID
  3. Kies 'aankoopgeschiedenis'
  4. Zoek naar de transactie en kies 'Meld probleem'