Hoe zeg ik mijn Duolingo Plus abonnement op?

Je kunt op elk moment je Duolingo Plus abonnement opzeggen.

Google Play Store (Android):

Via de Google Play Store kunnen Android gebruikers betalingen regelen voor terugkerende betalingen of abonnementen, waaronder Duolingo Plus. De Google Play Store schrijft automatisch het bedrag af van je gekozen betaalmethode op dezelfde dag elke maand.

Om je Duolingo Plus abonnement op te zeggen, log je in bij Abonnementen en Aankopen. Zoek naar het abonnement wat je wil opzeggen en selecteer "beheren" en selecteer dan "abonnement opzeggen." Zie hier voor meer informatie.

Houd er rekening mee dat het annuleren van het abonnement niet ongedaan gemaakt kan worden, maar je kunt altijd in de toekomst opnieuw abonneren. Meer recente informatie kun je vinden op de pagina van Google Betalingen.

App Store (iOS/iPhone/iPad):

Net zoals bij de Google Play Store, kunnen iOS gebruikers de App Store gebruiken om betalingen te regelen voor terugkerende betalingen en abonnementen, waaronder Duolingo Plus. De App Store schrijft automatisch het bedrag af van je gekozen betaalmethode op dezelfde dag elke maand.

Het opzeggen van je Duolingo Plus abonnement op je iPhone, Ipad of iPod touch:

1. Ga naar Instellingen > [je naam] > iTunes & App Store.
  2. Tik op je Apple ID bovenaan het scherm.
  3. Tik op Bekijk Apple ID. Je moet misschien inloggen of je Touch ID gebruiken.
  4. Tik op "Abonnementen" en selecteer het abonnement dat je op wilt zeggen.
  5. Selecteer "Abonnement annuleren" en dan "bevestig".

Nadat je huidige periode afloopt, brengt de App Store je niet langer in rekening voor dat abonnement. Houd er rekening mee dat het annuleren van het abonnement niet ongedaan gemaakt kan worden, maar je kunt altijd in de toekomst opnieuw abonneren. Meer recente informatie over het beren van je iOS abonnementen is beschikbaar op Apple's website.

Web:

1. Log in op je Duolingo account via een webbrowser (zoals Chrome)
2. Klik in de rechter bovenhoek op je gebruikersnaam en selecteer 'Instellingen'
3. Selecteer 'Duolingo Plus'
4. Selecteer 'Abonnement opzeggen' en bevestig

Er wordt niet langer automatisch een bedrag in rekening gebracht nadat je abonnement is opgezegd. Je kunt op elk moment je abonnement heractiveren.

Opmerking:

Na het opzeggen van je abonnement, kun je Duolingo Plus blijven gebruiken voor de resterende dagen waar je al voor hebt betaald. Wanneer je abonnement afloopt, wordt deze niet vernieuwd. Je kunt op elk moment weer abonneren. Het annuleren van je abonnement zal niet met terugwerkende kracht de betalingen van je abonnement terugbetalen en eerde abonnementskosten kunnen niet deels worden verhaald gebaseerd op de annuleringsdatum. Het verwijderen van de app en/of je account annuleert je abonnement niet, behalve als je oorspronkelijk via de website bent geabonneerd. Als je problemen ervaart met je abonnement, verstuur dan een bugmelding en selecteer de optie "Probleem met betaling" uit het dropdown menu (houd er alsjeblieft rekening mee dat we geen toegang hebben tot de Google Play Store of de iOS App Store en ook geen problemen kunnen oplossen die je daar ondervindt).