Hoe download ik lessen?

Alleen Duolingo Plus gebruikers kunnen lessen downloaden. Let erop dat dit alleen beschikbaar is op mobiele apparaten.

Het downloaden van ontgrendelde vaardigheden (met kleurrijke cirkelvormige iconen op je startscherm):

• Tik op het icoontje van de vaardigheid die je wil downloaden (e.g. Basis 2).
  • Tik op de downloadknop bij de pop-up van de vaardigheid.
  • Zodra de download is voltooid, verandert de downloadknop in een vinkje.

Het downloaden van vergrendelde vaardigheden (waarbij de cirkelvormige icoontjes grijs zijn op het hoofdscherm):

• Tik op de blauwe pijl omlaag in de rechterbenedenhoek van het grijze icoon van de vaardigheid die je wil downloaden.
  • Wanneer het downloaden is voltooid, verandert de blauwe pijl in een blauw vinkje.

Opmerking: Je hebt een werkende internetverbinding nodig om lessen te downloaden. Je ziet misschien ook kleine verschillen tussen Android en iOS apparaten.