Wat is Duolingo Plus?

Duoling Plus is een aanvullende dienst op de Duolingo ervaring. Met Duolingo Plus hebben onze gebruikers toegang tot functies zoals een gebruikerservaring zonder advertenties en de mogelijkheid om lessen te downloaden voor offline gebruik. Duolingo Plus is een abonnement binnen de app. Om je te abonneren op Duolingo Plus, tik je op het "Winkel" tabblad rechts onderaan op het hoofdscherm en selecteer 'Meer informatie' op de Duolingo Plus banner bovenaan en volg de instructies.

Opmerking: Je kunt op elk moment je Duolingo Plus abonnement opzeggen.