Hoe blokkeer ik e-mails over volgers en andere meldingen?

Als je niet langer bepaalde meldingen of e-mails wil ontvangen, kun je dit bij je voorkeuren aanpassen in je instellingen.

Houd er rekening mee dat aanpassingen invloed kunnen hebben op meldingen waarvoor je bent aangemeld (zoals wanneer een nieuwe taal beschikbaar is), oefeningen en andere belangrijke Duolingo-meldingen--dus denk hieraan bij het afmelden.

Op de website:

1. Klik op je profielfoto en selecteer Instellingen.

2. Klik rechts op "Notificaties" en hier kun je je dashboard met meldingen bewerken.

Als je bijvoorbeeld niet langer een melding wil ontvangen wanneer iemand je volgt, kun je het vinkje bij die optie verwijderen. Vergeet niet met de groene knop rechtsboven de wijzigingen op te slaan.

BELANGRIJK: Als je meldingen voor evenementen aan wil passen, kan dat hier.

Op de Android en iOS apps:

1. Tik op het Profieltabblad en dan rechtsboven op "Instellingen".

2. Scrol naar beneden naar je instellingen, waar je meldingen via pushberichten en e-mail aan en uit kunt schakelen voor verschillende acties: oefenherinneringen, klassement, reeksbevriezing, nieuwe volgers, etc...

BELANGRIJK: Voor het inschakelen van meldingen binnen de app, moet je mogelijk machtigingen en meldingen op je apparaat toestaan.