Wat is mijn gebruikersnaam?

Je kunt in plaats van met je e-mailadres ook met je gebruikersnaam inloggen. Je gebruikersnaam is uniek en mag geen speciale karakters of spaties bevatten. Soms wordt je gebruikersnaam automatisch gegenereerd bij het aanmaken van je account. Hieronder volgen instructies voor het opzoeken van je gebruikersnaam.

Op de website:

Klik wanneer je ingelogd bent op je profielfoto en op "Jouw Profiel" of "Instellingen". Je gebruikersnaam wordt in beide gevallen weergeven. Je kunt ook je gebruikersnaam wijzigingen onder Accountinstellingen.

Op Android en iOS:

1. Tik op het Profiel-tabblad onderaan de app.

2. Je schermnaam staat bovenaan. Houd er rekening mee dat je schermnaam en gebruikersnaam verschillen. Je schermnaam wordt getoond in het klassement en je gebruikersnaam is uniek.

3. Tik op "Instellingen" (tandwielicoon) en je gebruikersnaam wordt samen met de rest van je Duolingo-gegevens weergegeven. Hier kun je ook je accountinformatie aanpassen.

Volg voor het wijzigingen van je gebruikersnaam deze instructies.