Hogyan állíthatom alaphelyzetbe az előrehaladásom?

Ha újból gyakorolni szeretnéd, bármikor kattinthatsz egy már befejezett ismeretanyagra. Ha azonban újra szeretnél kezdeni egy fát, vagy teljesen el szeretnél távolítani egy nyelvet, el kell végezned az alábbi lépéseket:

 

  • A képernyő jobb oldalán lévő menüben a Tanulandó nyelv menüpontot választva ugorj a „Nyelv” lapra.

 

 

  • Válaszd az „Elért eredmények törlése” (kék) gombot, ha elölről szeretnéd indítani a fát. Válaszd az „Eltávolítás” (a nagy piros) gombot, ha el szeretnéd távolítani a fát és annak minden nyomát, többek között a neved mellett vagy a profilodon lévő kis zászlót – de ez az utolsó lehetőség csak akkor lesz használható, ha a listán egynél több tanfolyam van.

 

 

Ne feledd, hogy a tanfolyam eltávolítása vagy alaphelyzetbe állítása nem vonható vissza.

 

Ha eltávolítasz egy nyelvet, bármikor újból felveheted, de az összes előrehaladásod elvész, és elölről kell kezdened a fát.