Hogyan törölhetek nyelvet a profilomból?

Egyes felhasználók időnként úgy döntenek, hogy nem tetszik nekik a tanfolyam, amelyen tanulnak, vagy az elejéről újból el szeretnék kezdeni. Hogyan állíthatsz tehát vissza egy fát, vagy hogyan távolíthatod el teljesen?

Megjegyzés: Mindig egyetlen tanfolyamod lehet. Nem távolíthatsz el egy tanfolyamot, ha csak azt az egyet tanulod.

 

 

  • A képernyő jobb oldalán lévő menüben a Tanulandó nyelv menüpontot választva ugorj a „Nyelv” lapra.

 

 

 

  • A következő képernyőn látható lesz az összes olyan tanfolyam, amelyre jelentkeztél, és amelyek megfelelnek a kezelőfelület nyelvének (alapnyelv).

  • Válaszd az „Elért eredmények törlése” (kék) gombot, ha elölről szeretnéd indítani a fát. Válaszd az „Eltávolítás” (a nagy piros) gombot, ha el szeretnéd távolítani a fát és annak minden nyomát, többek között a neved mellett vagy a profilodon lévő kis zászlót.

 

  • Ha más alapnyelvhez is van tanfolyamod, át kell váltanod rá, és a tanfolyam törléséhez meg kell ismételned ezeket lépéseket. Ha ezen a képernyőn csak egy tanfolyam látható, az „Eltávolítás” gomb le lesz tiltva, és csak az „Elért eredmények törlése” lesz lehetséges.

 

Ne feledd, hogy a tanfolyam eltávolítása vagy alaphelyzetbe állítása nem vonható vissza.

 

Ha eltávolítasz egy nyelvet, bármikor újból felveheted, de az összes előrehaladásod elvész, és elölről kell kezdened a fát.