Hogyan deaktiválhatom a Duolingo-profilomat?

A teljes profilod letiltásához kattints a „Profil felfüggesztése” lehetőségre a beállításaid között: https://www.duolingo.com/settings/account

Légy elővigyázatos, mivel ez a művelet letiltja a Duolingóhoz kapcsolódó összes profilodat!

A művelet teljesen deaktiválja a profilodat, de ha ismét bejelentkezel, saját magad újból aktiválhatod azt. Ha deaktiválod a profilod, a profiloddal társított felhasználóneved és e-mail-címed megőrződik, így senki más nem tud azokkal regisztrálni. Az általad e profil alatt a fórumban közzétett minden üzenet [deaktivált felhasználóként] jelenik meg, hacsak nem aktiválod újra a profilt.

Tájékoztatunk arról, hogy ha a mobilalkalmazásokon keresztüli Duolingo Plus-előfizető vagy, a profilod letiltása nem függeszti fel a díjakat, mivel azokat az Apple vagy a Google kezeli. Olvasd el ezt a cikket, ha módosítanod kell a Plus fizetési beállításait az Apple és a Google áruházában.

 

Ha valaki a hozzájárulásod nélkül az e-mail-címedet használva regisztrált a Duolingóra, olvasd el a következő cikket: „Valaki az e-mail-címemet használva hozott létre Duolingo-profilt. Hogyan távolíthatom el, és szüntethetem meg az előfizetést?”

Ha teljesen törölni szeretnéd az összes adatokat és a profilodat, olvasd el a Hogyan törölhetem a profilomat és az adataimat? című cikket (ha ezt választod, nem tartjuk fenn a felhasználónevedet).

A profilokról és az adatvédelemről az Adatvédelmi nyilatkozatunk tartalmaz bővebb információt. Ha egyéb sürgős kérdésed van ezzel kapcsolatban, kérjük, írj e-mailt a privacy@duolingo.com címre.